Kapsam

Etkinlik kapsamında Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik, Ebelik, Ziraat, Veterinerlik, Fizyoterapi bölümlerindeki yüksek lisans veya doktora öğrencilerine (kayıtlı/mezun), H2 kapsamında temel kavramlar, işlevsellik, teknikler, sağlık ve gıda alanındaki uygulamalar hakkında detaylı bilgiler verilmesi planlanmaktadır.  Ayrıca, geliştirilen (ya da geliştirildiği düşünülen) H2 uygulamalarına da değinilmesi söz konusudur. Böylelikle, tüm bahsi geçen konu ve uygulamaları, literatür destekli, eğitimcilerin bizzat yürüttüğü ve yayınladığı çalışmalar üzerinden ifade edilmesi amaçlanmıştır.

Etkinlik süresi 3 gün olup, toplamda yüz yüze 24 ders saati teorik 4 ders saati uygulamalı eğitim verilecektir. Eğitimler Iğdır Üniversitesi, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Uşak Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, İnönü Üniversitesi’nde görev yapan öğretim üyeleri tarafından verilecektir. Koordinatör ve eğitmenlerin eğitim sırasında anlatacakları tüm yöntemleri çalışmalarında kullanmışlardır. Etkinliğin amacı ve kapsamına uygun deneyimli bir eğitmen grubu oluşturulmuştur.

Eğitim kapsamında tercih edilecek katılımcı niteliği öncelikli olarak lisansüstü başvuru sahiplerinin (kayıtlı/mezun) olacaktır. Bu kapsamda başvurular arasında da öncelik, Gıda Mühendisliği, Beslenme ve Diyetetik, Hemşirelik, Ebelik, Ziraat, Veterinerlik, ‎Fizyoterapi ‎ bölümlerinden lisansüstü katılımcılara aittir.  Bununla birlikte, yeterli sayıya ulaşılmaması durumunda diğer fakülte ve birimlerden gelen lisansüstü öğrenci veya mezunları-başvuruları ile katılımcı kontenjanı tamamlanması planlanmaktadır. Program sonunda Eğitmen ve katılımcılara sertifika verilecektir.


Bizi takip et

Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Mühendislik Fakültesi 

76000 Suveren / IĞDIR