Eğitmenler
Prof. Dr. Dureyt VEZİROĞLU
Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Bölümü/IĞDIR
Prof. Dr. Ali Adnan HAYALOĞLU
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Bölümü/MALATYA
Doç. Dr. Menekşe BULUT
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Doç. Dr. Mehmet Murat CEYLAN
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve
Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ HATAY
Doç. Dr. Bayram YURT
Bingöl Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü/BİNGÖL
Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Nazlı AKER
Ankara Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Ebelik Bölümü, ANKARA
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi / UŞAK
Dr. Öğr. Üyesi Enes KAVRUT
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Iğdır
Öğr. Gör. Dr. Yunus ÇETİNTAŞ
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu, Muğla
Arş. Gör. Emel UÇARER (Yardımcı Personel)
Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümü/IĞDIR
Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Mühendislik Fakültesi
76000 Suveren / IĞDIR
- + 90476 223 00 40
- redoks@igdir.edu.tr