Eğitmenler
Prof. Dr. Dureyt VEZİROĞLU
Iğdır Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Beslenme ve Diyetetik
Bölümü/IĞDIR
Prof. Dr. Ali Adnan HAYALOĞLU
İnönü Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Gıda Mühendisliği
Bölümü/MALATYA
Doç. Dr. Menekşe BULUT
Iğdır Üniversitesi Turizm Fakültesi,
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/IĞDIR
Doç. Dr. Mehmet Murat CEYLAN
Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi, Turizm İşletmeciliği ve
Otelcilik Yüksekokulu., Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/ HATAY
Doç. Dr. Bayram YURT
Bingöl Üniversitesi, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi, Gıda Mühendisliği Bölümü/BİNGÖL
Dr. Öğr. Üyesi Menekşe Nazlı AKER
Ankara Üniversitesi Hemşirelik Fakültesi, Ebelik Bölümü, ANKARA
Dr. Öğr. Üyesi Yasemin ÇELEBİ
Uşak Üniversitesi Eşme Meslek Yüksekokulu Gıda İşleme Bölümü, Gıda Teknolojisi / UŞAK
Dr. Öğr. Üyesi Enes KAVRUT
Iğdır Üniversitesi, Turizm Fakültesi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü/Iğdır
Öğr. Gör. Dr. Yunus ÇETİNTAŞ
Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Ula Ali Koçman Meslek Yüksekokulu, Muğla
Şehit Bülent Yurtseven Kampüsü, Mühendislik Fakültesi
76000 Suveren / IĞDIR
- + 90476 223 00 40
- redoks@igdir.edu.tr